Perhatian: TERBARU! "3 In 1" Panduan ebook Ini Akan Membongkarkan Teknik & Rahsia Bagaimana Sesiapa Sahaja Yang Takut dan Gugup Boleh Berucap Dengan Rileks & Tanpa Stress Di Khalayak Ramai Sebelum & Semasa Berucap!
image5

“Kini Baru Dilancarkan!!"

2 eBook TERBARU Teknik Kemahiran Pengucapan Awam Di Khalayak Ramai Dalam Masa Yang Singkat & 
Rahsia Mengatasi Masalah Sebelum & Semasa Berucap!
Memang Ummph!!

Dapatkan 2 eBook Terbaru "50 Soal Jawab Penting Mengenai Kemahiran Berucap" Dan
"Ketahui 110 Rahsia Mengatasi kegugupan, Lutut Menggeletar, Kecut Perut, Lupa Skrip Darah Gemuruh Sebelum & Semasa Berucap" Di Khalayak Ramai!

Adakah Anda Mempunyai Masalah Seperti Di Bawah?

  • Sentiasa Gugup Sebelum Berucap
  • Takut audiens fikir negatif tentang anda
  • Takut sebab audiens lebih senior dari anda
  • Menganggap hanya orang yang berpangkat perlu membuat ucapan
  • Berasa malu dengan audiens
  • Kaku tidak boleh berucap di atas pentas
  • Anda tidak mempunyai pengalaman berucap langsung
  • Takut rakan audiens akan memBOOOOOkan anda
  • Sering tangan berpeluh, lutut menggeletar & kecut perut
  • Takut tersilap menyebut ayat.
  • Tidak mempunyai latar belakang pendidikan yang tinggi
  • Tetiba jer blank macam otak kita shutdown!

Apakah Yang Anda Lakukan Jika Ditugaskan Untuk Berucap atau Membuat Pembentangan?

Adakah Anda...

  • Akan terus membuat teks ucapan?
  • Fikiran anda melayang-layang tentang maklumat yang ingin disampaikan?
  • Akan terfikir - fikir apakah ungkapan ucapan pertama anda semasa berucap?
  • Terus melarikan diri dari membuat ucapan dan menyuruh orang lain menggantikan tempat anda?
  • Akan menyuruh orang lain menyediakan teks ucapan anda?
  • Tidak membuat kajian awal tentang isi teks ucapan anda?
  • Akan terus tulis apa yang terlintas difikiran anda?
  • Tidak mengetahui siapa bakal audiens anda?
  • Terfikir bagaimana ingin membuatkan audiens anda merasa terhibur dengan ucapan anda?
  • Terfikir apa yang perlu dilakukan sebelum naik ke pentas untuk berucap?
  • Terfikir apa yang perlu dilakukan selepas pengucapan awam?
  • Terfikir sama ada audiens akan mendengar topik anda atau tidak?
  • Merasakan ucapan anda tidak menarik perhatian audiens sepenuhnya?
  • Merasakan audiens anda akan tidur semasa anda berucap?
JANGAN RISAU!! ANDA TIDAK BERSEORANGAN

Oleh Itu, Saya Ingin Memperkenalkan...

eBook Teknik Berucap "3 In 1"

"50 Soal Jawab Penting Mengenai Kemahiran Berucap"

soal-jawab2
eBook Ini Akan Membongkarkan:-
  • Koleksi Soal Jawab 50 Soalan Dari Speaker Baru Yang Mempunyai Masalah Berucap (Muka surat - 115 pages)

  • Soalan kerisauan Mengatasi Darah Gemuruh

  • Soalan mengenai lupa skrip

  • Soalan mengawal kanak - kanak di dalam dewan seminar

  • Soalan mengenai persiapan sebelum berucap

  • Soalan mengenai tips berucap di hadapan audiens yang ramai

  • Soalan bagaimana nak tarik perhatian audiens

  • Soalan Nak dapatkan idea

  • Soalan Takk Tahu Nak Jawab Soalan Audiens

  • Dan banyak lagi...

"Ketahui 110 Rahsia Mengatasi Kegugupan, Lutut menggeletar, Kecut Perut, Lupa Skrip, Darah Gemuruh Sebelum & Semasa Berucap"

ketahui110
eBook Ini Akan Membongkarkan:-
  • Muka Surat sebanyak 276 pages

  • Teknik Membina Rapport Dalam 1 Minit

  • Teknik menjawab soalan yang susah daripada audiens dengan hanya 4 Langkah MUDAH sahaja.

  • Teknik menulis teks ucapan Dalam 5 Minit.

  • Teknik Mengenali Audiens Anda. 

  • Rahsia 3 cara untuk membuat ucapan spontan.

  • Teknik "Simpan Nota"

  • Teknik lontaran Suara. Petua Menjaga Suara.

  • Tangani "Gangguan Tabiat" semasa berucap.

  • Teknik berintereksi dengan audiens.

  • Merancang Tujuan Ucapan Pembentangan.

  • Teknik "Ice Breaker"

  • Teknik kekalkan tenaga audiens.

  • Dan banyak lagi...

"Kuasai 15 Teknik Pengucapan Awam Dalam Masa 1 Hari" - Edisi Kedua

kuasai-15-teknik-pengucapan-awam-edisi-kedua
eBook Ini Akan Membongkarkan:-
  • 15 Teknik Kemahiran Berucap Yang Digunakan Secara Praktikal (Muka Surat - 130 pages)

  • Teknik Kawal Pernafasan

  • Teknik Visualisasi

  • Teknik Cerminan Diri

  • Teknik Latihan Mulut

  • Pilih Lagu Tema

  • Penyediaan Audio Visual

  • Teknik Suai Kenal

  • Teknik Pergerakan Mata

  • Rahsia Bahasa Tubuh

  • Teknik Susunan Hujah

  • Teknik Simpan Nota

  • Teknik Vokal Suara

  • Tangani Gangguan Tabiat Semasa Berucap

  • Teknik Interaksi Dengan Audiens

Jadi, Apa Peluang Yang Ada Jika Anda Mahir Berucap Di Khalayak Ramai?

  • Anda boleh menjadi seorang konsultan sepenuh masa seperti Dr. Azizan Osman atau Dr. Fazilah Kamsah.
  • Anda boleh menjadi seorang ahli politik yang berwibawa dan berketrampilan.
  • Anda boleh menjalankan perniagaan yang berteraskan konsultansi.
  • Anda boleh menjadi seorang guru atau pensyarah yang berwibawa.
  • Anda boleh menjadi ketua dalam sesebuah syarikat swasta atau agensi kerajaan
  • Anda boleh menjadi Penceramah motivasi terkenal seperti Dato Ustaz Kazim Elias.
  • Anda boleh memegang jawatan tinggi dalam syarikat seperti Ketua Pegawai Eksekutif (CEO)
  • Anda boleh menjadi ketua pelajar dalam persatuan atau kelab.
  • Anda boleh menjadi Master of Ceremonies seperti Dato A.C Mizal.
  • Anda boleh mengenakan konsultan fi yang tinggi kerana kepetahan berucap dalam bidang anda.
  • Anda boleh bekerja sebagai trainer sepenuh masa.
  • Anda akan selalu diberi tugas untuk menjadi Emcee kerana kredibiliti anda.
  • Anda juga akan dipanggil untuk menjadi Emcee untuk event tertentu.
  • Anda juga akan dipanggil oleh guru untuk merasmikan majlis tertentu.
  • Anda juga dipilih untuk mewakili sekolah dalam pertandingan perbahasaan.
  • Anda akan dipilih oleh ketua jabatan untuk menghadiri mesyuarat kerana kemahiran komunikasi anda.
  • Anda juga akan dikagumi dan dihormati.
  • Anda juga akan menjadi luar biasa!

Bukankah itu yang selalu anda impikan, bukan? Saya sarankan anda memiliki ebook ini kerana ia akan memberikan tips dan teknik anda bagaimana ingin berhadapan dengan audiens walaupun anda masih baru atau sudah lama berkecimpung dalam bidang pengucapan awam.

Impian saya ingin menjadi trainer sudah tercapai tetapi saya bercita-cita untuk menjadi seorang yang dikenali dalam bidang pengucapan awam satu hari kelak. Itulah pernyataan yang selalu bermain dalam fikiran saya. Anda juga ada impian sepeti saya.

Apa Keunikan Gabungan eBook "3 In 1" Ini?

Gabungan "3 In 1" Ebook merupakan satu gabungan 3 produk ebook yang akan membantu sesiapa sahaja yang sememangnya berminat menjadi trainer, speaker, penceramah, pengucap yang cemerlang dan mahir menguasai teknik kemahiran berucap di khalayak ramai.

Tidak seperti ebook atau buku pengucapan awam yang berada di pasaran, Gabungan "3 In 1" ini merupakan gabungan ebook yang TERBARU di pasaran. Gabungan eBook "3 In 1" ini akan membolehkan sesiapa sahaja berucap dengan yakin di khalayak ramai. Ebook ini juga telah membongkarkan segala teknik yang PENTING dan MUDAH DI FAHAMI dan DI PRAKTIKAN agar sesiapa sahaja dapat berucap dengan bergaya dan cemerlang.

Apakah KEISTIMEWAAN yang dalam ebook panduan ini dengan ebook yang lain?

eBook gabungan "3 In 1" Memang Ohsem!! mengabungkan 15 teknik asas mudah dan 110 rahsia mengatasi masalah berucap yang anda boleh mulakan dari awal sebelum teks ucapan disediakan.

Ebook ini terdiri adalah cebisan kemahiran & pengalaman saya sendiri semasa saya menjadi seorang fasilitator, trainer dan Emcee "part-time" hampir 9 tahun dalam industri Latihan & Pembangunan di mana anda juga boleh menggunakannya terus secara praktikal dan bukannya teori lagi.

Sebelum tue, Jom kenali saya terlebih dahulu...

Siapakah Saya?

20140628_130521

Nama saya Mohammad Zafifi Jamaludin. Saya juga merupakan seorang Trainer & Penulis eBook. Kepakaran saya adalah berkongsi kepada agen - agen Insurans, Takaful & Unit Amanah serta PRS bagaimana menjana pendapatan 5 angka sebulan secara full time atau part time. Saya berpengalaman dalam menasihat agen - agen bagaimana menguruskan Perancangan Kewangan bagi klien - klien mereka. Saya telah menamatkan Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan dari Universiti Bolton, Diploma Eksekutif Pengurusan di Universiti Malaya Pusat Pendidikan Berterusan (UMCCed) dan Diploma Pernigaan Internet dan Strategi Media Sosial bersama Open University Malaysia dan Irfan Khairi Sdn. Bhd. 

Berikut adalah kursus - kursus Professional yang telah diperolehi:

  1. Train-The-Trainer (TTT)
  2. Pre-Contract Examination (PCE)
  3. Certificate Examination In Investment Linked of Life Insurance (CEILLI)
  4. Takaful Basic Examination (TBE)
  5. Conputerized Unit Trust Examination (CUTE)
  6. Private Retirement Scheme Familiarisation
  7. Islamic Estate Planning (IEP)
  8. RFP Capstone M1-M7

Gambar di atas saya bersama dengan Sifu dan Mentor saya Jutawan Internet iaitu Irfan Khairi. Saya telah menamatkan pelajaran bersama beliau dalam bidang Pemasaran Internet dan Sosial Media. Semasa mengenali beliau dalam 1 tahun, banyak ilmu - ilmu yang telah diperolehi daripada beliau khususnya bagaimana menjana pendapatan melalui perniagaan Internet atau secara online.

Saya telah mempunyai pengalaman selama 10 tahun dalam  Korporat Perunding Latihan. Saya telah memulakan karier sebagai Trainer pada tahun 2005 dan saya telah  melatih agen - agen khususnya kemahiran Pengurusan Kewangan Komprehensif dan Corporate Presentation. Saya juga pernah mengendalikan dalam Program luar kelas seperti Jungle Trekking, Abseilling, Paintball, Corporate War Game (CWG) & Jungle Survivor programme terutamanya dalam sektor swasta, universiti, kolej dan pelajar sekolah rendah dan menengah serta agen – agen insurans. Saya juga pernah memberikan ceramah motivasi kepada badan – badan dan agensi – agensi kerajaan dari segi program Korporat Kerja Berpasukan dan Kursus Pengucapan Awam. 

Siapa Yang Sememangnya Perlu Memiliki eBook Ini?

  • Speaker Baru
  • Trainer Baru
  • Penceramah Baru
  • Peniaga/Usahawan
  • Jurujual/Agen
  • Pengarah Baru
  • Pengurus Baru
  • Eksekutif
  • Pekerja
  • Pelajar sekolah @ Universiti

Agaknya Berapa Harga Ebook Ini?

Yang pastinya, pelaburan anda sangat berbaloi dengan panduan yang bakal anda perolehi nanti!
Dengan hanya RM 120.00 sahaja! Anda oleh memliliki eBook ini.. Berbaloi Tak?

Tawaran Terhad Untuk 100 10 Pembeli Terawal Sahaja!

NANTI DULU!

521-object300-crop-600x338

Saya memberikan anda diskaun untuk memiliki e-book ini jika anda mengambil tindakan saat ini jugak.

Sebagai tanda penghargaan saya kepada anda yang bakal menajdi sebagai seorang fasilitator/pengucap/presenter/penceramah/trainer/pengurus/pekerja/pelajar, saya ingin memberikan anda 7 BONUS EBOOK BAHASA INGGERIS & 9 BAHASA MALAYSIA DENGAN PERCUMA!

Semua BONUS ini adalah ditulis dalam Bahasa Inggeris & Bahasa Malaysia yang MUDAH DIFAHAMI. E-book ini adalah tambahan maklumat agar ia dapat membantu anda mempertajamkan lagi kemahiran pengucapan awam anda.

Jadi, apa yang anda akan dapat dengan Pakej ini?

19-ebook-baru
19-tajuk-ebook1_new
8 eBook
19-tajuk-ebook2_new
7-ebook-bahasa-inggeris
Anda Berpuas Hati Dengan Tawaran Saya?

Jumlah kesemua eBook PERCUMA bernilai RM480.00 dan diberikan secara PERCUMA. Saya boleh jual setiap satu dengan harga RM 30.00 sahaja.

Tetapi, jika anda benar - benar komited nak berubah, saya dengan rela hati akan berikan Harga Durian Runtuh dengan JUMLAH KESELURUHAN pemberian 16 eBook Bahasa Inggeris & Bahasa Malaysia secara PERCUMA dengan hanya RM 70.00!

Serious.. Tawaran Terhad Utk 10 Terawal Sahaja!!!

Amacam, Berminat Tak Dengan Offer Saya?

Jaminan Wang

30 HARI JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN!

Ya, jika anda membuat tempahan sekarang, saya juga turut memberikan jaminan wang anda dikembalikan 30 hari jika tidak berpuas hati dengan E-book “3 In 1” ini.

Ini bermakna pelaburan anda dijamin sepenuhnya! Anda boleh praktikkan segala ilmu di dalam ebook ini, jika anda masih gagal selepas mencubanya, saya tidak akan teragak – agak untuk memulangkan wang anda.

Apa Kata Mereka Yang Telah Membeli eBook Ini?

risa paspot-web1
Norisa Yusof
Pegawai Kerajaan

"Alhamdulillah, saya bersyukur dengan adanya ebook ini dapat membantu saya memperbaiki kelemahan saya dalam pengucapan awam. Banyak ilmu yang boleh dipelajari dalam ebook ini. Amat praktikal dan mudah diikuti. Saya tidak menyangka yang teknik yang diajarkan tidak terlalu susah untuk dipelajari. Tetapi, bila saya mula membaca, ia mudah diikuti dan saya suka untuk membaca ebook ini. Yang paling penting, saya telah mempunyai keyakinan untuk berucap di hadapan rakan - rakan sekerja. Walaupun ianya boleh dikuasai dalam 1 hari tetapi ia perlu dipraktiskan setiap masa kerana ia boleh mempertajamkan kelemahan yang ada pada diri kita. Saya amat mengesyorkan kepada sesiapa yang baru ingin menceburi bidang pengucapan awam atau tidak tahu langsung mengenai pengucapan awam."

dr rahmanweb
Dr Rahman Ibrahim
Konsultan

"Ebook ini amat sesuai digunakan pada mereka yang berucap di khalayak ramai seperti saya. Saya juga amat meminati tips - tips dan rahsia teknik yang ditunjukkan. Ianya agak baru pada mereka yang baru menjinakkan diri dalam dunia pengucapan awam. Saya juga amat bersetuju dengan pendapat penulis bahawa istilah pengucapan awam telah diperluaskan maksudnya dan bukan tertakluk kepada perbahasaan dan perdebatan semata - mata. Pengucapan awam juga sesuai diaplikasikan di mana - mana acara tidak kira di peringkat sekolah atau pekerjaan"

dd
Muardi Abd Rahim
CEO F&B

“Ternyata buku ini berbaloi dimiliki! Saya amat berpuas hati disebabkan teknik yang didedahkan memang boleh dipraktikkan oleh sesiapa. Boleh dikatakan setiap hari saya memberikan briefing dan juga latihan dalam kerja saya seharian. Mesej yang disampaikan kepada pekerja seharusnya jelas agar komunikasi saya menjadi lebih berkesan setiap hari. Tips - tips yang diberikan juga adalah pratikal dan mudah difahami. Saya juga ada memberikan cadangan kepada rakan - rakan saya yang juga dalam bidang ini untuk memiliki ebook ini”

ateh-web
Wan Nopisah
Supervisor

"Kalau nak ikutkan harga ebook ini memang murah sangat sebab beliau ada memberikan ebook percuma yang mana tidak ada dipasaran Malaysia. Ini adalah satu tambahan nilai kepada saya untuk menambahkan ilmu pengetahuan saya dalam bidang pengucapan awam. Pada mulanya, saya memang tidak berminat untuk berkomunikasi di hadapan pekerja junior tetapi memandangkan saya antara pekerja senior di dalam syarikat, saya perlu berkomunikasi dengan rakan sekerja agar arahan yang diberikan daripada pihak atasan saya dapat salurkan kepada rakan - rakan sekerja yang lain. Oleh itu, ebook ini ada memberikan saya teknik yang saya perlukan untuk saya berkomuniksai dengan yakin apabila saya berada di dalam mesyuarat."

Ya ZAFIFI!, Saya Mahu eBook “3 in 1”

Sekali lagi kita tengok apa yang bakal anda perolehi jika anda bertindak sekarang! Jangan bertangguh dengan keputusan anda. Saya berikan harga berani mati RM 70.00 sahaja untuk anda bawa balik kesemua 19 eBook yang saya tawarkan kepada anda. Ya! RM 70.00 RM 50.00 Sahaja! 
7-ebook-bahasa-inggeris
19-tajuk-ebook1_new
19-tajuk-ebook2_new
Jadi, sebenarnya berapa harga pakej ini? RM570.00 RM50.00 sahaja! Terhad Untuk 100 10 Pembeli Terawal sahaja! Dapatkan Sekarang Sebelum Terlewat! Jangan Lepaskan Peluang Berharga ini Sebelum Harga Dinaikkan Kepada RM 100.00! Dapatkannya Sekarang! Tekan Butan Tempahan Di Bawah Sekarang!!

CARA PEMBELIAN: 4 LANGKAH MUDAH

Langkah 1
  • Klik Butang Tempahan
Sila klik butang TEMPAH SEKARANG dengan segera!
Langkah 2
  • Buat Bayaran Di Bank CIMB/Maybank
Buat Bayaran RM 50.00 Melalui CIMB Bank atau Maybank. Maklumat akaun number telah disediakan di dalam borang yang disediakan.
Langkah 3
  • Isikan Details Order Anda
Sila isikan semua details yang diperlukan di dalam kotak yang telah disediakan.
Langkah 4
  • Scan Resit Pembelian & Email ke:
Sila scan resit cash deposit atau screenshot dari bank transfer setelah pembelian dilakukan. hantar ke emel: 15teknikberucap@gmail.com

Dapatkan eBook "3 In 1" Pada Hari Ini Juga!
Tawaran terhad Kepada 10 Orang Terawal Sahaja! Tempah Sekarang! Sila Tekan Butang Di Bawah

P.S. Anda tidak perlu risau kerana ebook ini akan menerangkan teknik demi teknik pengucapan yang berkesan! Bertindak sekarang sebelum harga akan dinaikkan kepada RM 90.00!

P.P.S. Bonus yang saya sertakan kepada anda adalah saya sendiri beli dengan harga USD. Anda beruntung kerana anda akan dapat secara PERCUMA! Bukannya kena bayar pun. Bonus ini terhad kepada 10 pembeli terawal sahaja!

P.P.P.S Teknik yang didedahkan di dalamnya mampu menjadikan anda seorang PAKAR jika dipraktikkan berulang kali. Harga yang saya tawarkan sangat murah dengan apa yang pasti anda perolehi. Kini, anda tidak perlu risau dengan ketakutan anda untuk mengendalikan apa sahaja bentuk pembentangan dan pengucapan awam jika anda memiliki ebook "3 In 1"

Penafian Pendapatan:

Pelbagai usaha telah dilakukan untuk memastikan semua individu terlibat mencapai kejayaan seperti yang dirancangkan. Tiada jaminan anda akan menjadi speaker/trainer dalam masa 1 hari. Tiada jaminan bahawa anda boleh berucap dengan yakin dalam masa 1 hari seperti yang digambarkan. Cuma ianya bergantung kepada usaha yang telah anda letakkan. Segala contoh kejayaan yang ditunjukkan tidak boleh diangap sebagai janji atau jaminan. Potensi pendapatan dan kejayaan adalah bergantung kepada usaha individu yang terbabit.

Tahap kejayaan juga bergantung kepada masa, kewangan, pengetahuan yang digunakan dan pelbagai kemahiran lain yang berkaitan. Setiap individu mempunyai kemahiran dan kemampuan yang berbeza - beza.

Dengan itu, pihak saya tidak menjamin sebarang kejayaan ataupun tahap pendapatan mahupun bertanggungjawab terhadap sebrang tindakan yang anda lakukan. Sebarang contoh pendapatan atau kejayaan yang ditunjukkan di laman web ini atau di dalam bahan - bahan jualan/promosi oleh pihak saya telah mengambil kira pendapatan atau kejayaan yang berpandukan kepada pengalaman dan pelbagai sumber - sumber yang berkaitan yang lain.

Hakcipta Terpelihara 2014-2016 MZJ Training Consultants